Destinacijska delavnica ponudnikov Obsotelja in Kozjanskega

Objavljeno: 19. novembra 2015

Spoštovani ponudniki, ponudnice, turističnih storitev v Obsotelju in na Kozjanskem,

naj vas povabimo na srečanje ponudnikov naše destinacije, ki bo ob druženju prineslo tudi pogled na trženje destinacij, za kakršnega se odločajo naši turistično nadvse uspešni sosedje, Avstrijci.
Kako zdramiti in navdušiti gosta? Vprašanje, ki si ga vsake toliko zastavimo vsi, ki smo kakorkoli povezani s turizmom …
Z učinkovitim trženjskim sporočilom in z angažiranim osebnim odnosom moramo gosta najprej najti na trgu (na domačem in na tujih). Moramo ga pritegniti ter uspešno voditi vse do rezervacije.
Vendar… pozor! Obljuba dela dolg. Gosta je danes resnično težko zadovoljiti. Če želimo, da se bo domov vrnil s prijetnimi spomini in jih delil s svojimi prijatelji, moramo zagotoviti, da bo v destinaciji doživel še več, kot je pričakoval.

Si želite nasvetov, kakšno komunikacijo in katere medije uporabljati za dvigovanje zavedanja o  tržni znamki, za povečanje prodaje in za poglobitev odnosa z gosti?

Z Vami jih bomo delili na BREZPLAČNI delavnici projekta RIDE&BIKE (več v priponki). Dobimo se v četrtek, 26. novembra 2015, ob 19. uri v spodnji dvorani Kulturnega doma v Šmarju pri Jelšah.

Vašo udeležbo prosimo potrdite do torka, 24. novembra 2015, na rasotla@siol.net ali pokličite na 03 817 18 60.

Čas je, da potenciali prerastejo v kompetence in čas je, da se ponudniki povežejo v medsebojnem poslovnem sodelovanju, ki bo vpletenim prinašal zadovoljiv zaslužek, gostom pa odlično uporabniško izkušnjo.

Se vidimo v četrtek.

Prijeten teden,

Vabilo-ponudniki

 

Anita Čebular

Svetovalka za turizem / Tourism Advisor

Razvojna agencija Sotla / Development Agency Sotla

Aškerčev trg 24

SI 3240 Šmarje pri Jelšah, Slovenia

T: 00386(0)3 817 18 67

F: 00386(0)3 817 18 68

@: anita.sotla@siol.net

www.ra-sotla.si