IZJAVA ŽUPANA

Objavljeno: 25. marca 2020

 

Drage občanke in občani!

 

Naj vas najprej pohvalim, oz. se vam zahvalim za odgovorno upoštevanje povsem novih pravil vsakdanjega življenja. Le tako naprej, saj samo tako bomo pred koronavirosom obvarovali sebe in druge.

Danes je materinski dan. Drage občanke, iskrene čestitke, imejte se kolikor se le da, lepo!

Še posebej lepo pa pozdravljam vse starejše občanke in občane. Vem, da v tem času, ko se med seboj ne morete družiti in tudi vnuki ne morejo do vas, ni lahko, ampak ponovno bo prišel čas, ko se bomo skupaj veselili. Če ni možno, da vam pomagajo svojci in rabite kakršno koli pomoč, pokličite Štab civilne zaščite občine Rogatec (mob.: 040 311 166 ali 040 374 047 ), tudi sam sem vam dosegljiv na mob.: 041 637 760.

Šolarji ste v tem tednu pričeli s spletnim poukom od doma. Bodite pridni! Če pa ima morda kdo kakšne težave z orodjem, pri tem mislim na računalnik ali tablico, naj pokliče na štab CZ, bomo že nekako uredili.

Ob tej priložnosti lepo pozdravljam tudi članice in člane občinskega sveta, predsednike, članice in člane vseh krajevnih skupnosti. Prosim vas, da v primeru, če se kdo obrne na vas ali vi menite, da bi, predvsem kdo od starejših, rabil pomoč, to sporočite štabu CZ, da ga bomo lahko kontaktirali.

Hvala vsem, ki ste v teh zahtevnih časih zaradi vsesplošnih potreb in ukrepov na delovnih mestih.

Drage občanke in občani, ostanite doma in bodite zdravi!

 

Martin Mikolič