Objava Zavarovalnice Triglav,d.d. glede cenitve škod po toči z dne 25.5.2022

Objavljeno: 27. maja 2022

V Zavarovalnici Triglav po neurju, ki je v sredo zvečer zajelo vzhodne in severovzhodne dele države, lastnike poškodovanih vozil in nepremičnin spodbujajo k prijavi škode na daljavo.

Strankam, ki so utrpele poškodbe na vozilih, svetujejo, da izpolnijo predprijavni spletni obrazec, s čimer se bodo izognile gneči na cenilnih mestih in si zagotovile svoj termin za ogled poškodb na vozilu.

Da bi zavarovancem poenostavili postopek reševanja škodnih zahtevkov, bodo v Zavarovalnici Triglav tudi na našem območju v prihodnjih dneh postavili mobilno cenilno enoto.

Predprijavo škode za avtomobile lahko stranke oddajo na spletni strani https://www.triglav.si/skode/prijava-skode/toca/prijava-skode-na-vozilu-zaradi-toce.

Prijavo škode lahko na daljavo uredijo tudi lastniki v neurju poškodovanih nepremičnin. To storijo na spletni strani Triglav.si ali preko mobilne aplikacije Triglav asistenca, ki si jo lahko brezplačno namestijo v spletnih trgovinah Apple App Store in Google Play. Na voljo sta tudi digitalna poslovalnica i.triglav  in 24-urna brezplačna dežurna telefonska številka 080 555 555.

Za pomoč pri oddaji škodnega zahtevka se zavarovanci lahko vedno obrnejo tudi na svojega zastopnika ali obiščejo najbližje predstavništvo oziroma območno enoto Zavarovalnice Triglav