PROJEKT RADI DELAMO DOBRO – OBVESTILO MERCATOR D.D.

Objavljeno: 26. marca 2014

»Svoje bližine do okolja, v katerem delujemo,  ne vidimo samo kot fizično bližino naših trgovin, saj naše kupce do najbližje Mercatorjeve trgovine v povprečju loči le 500 korakov. Svojo bližino z okoljem vidimo tudi v povezanosti in sobivanju s kraji, v katerih se nahajamo, in njihovimi prebivalci«, v Mercatorju pojasnjujejo svojo podobo najboljšega soseda.

Z namenom vračanja dobrega v lokalno okolje, v katerem deluje, Mercator v mesecu aprilu v izbranih stotih lokalnih trgovinah po vsej Sloveniji izvaja projekt Radi delamo dobro. V okviru projekta bo ob pomoči svojih kupcev med sto zmagovalnih lokalnih društev razdelil donacijo v skupni vrednosti 100.000 EUR.

V ta projekt je vključena tudi trgovina : MARKET ROGATEC,  Celjska cesta 31 A, Rogatec

V njej bo v času od 1. aprila do 30. aprila 2014 potekalo prav posebno glasovanje. Kupci boste do konca aprila ob vsakem nakupu prejeli poseben žeton, s katerim lahko oddate svoj glas podpore enemu izmed treh predlaganih kandidatov za prejem donacije.  To so :

Društvo žena Donačka gora, Donačka gora 4 A, 3252 Rogatec
PGD Rogatec, Celjska c. 9, 3525 Rogatec
Društvo upokojencev Rogatec, Steklarska ul. 10, 3252 Rogatec

 

Žetoni se oddajajo v posebno glasovalno skrinjico, ki se nahaja ob blagajni v tej Mercatorjevi trgovini. Ob zaključku glasovanja bo društvo, ki bo prejelo največ glasov kupcev, prejelo Mercatorjevo donacijo v vrednosti 1.000 EUR , sredstva pa bo namenilo za izvedbo konkretnega projekta, s katerim se potegujejo za donacijo. Nagrajeni pa bosta tudi ostali dve udeleženi društvi.

Več o projektu, sodelujoči trgovini in društvih si lahko preberete tudi na www.mercator.si.

Vabljeni v Mercatorjevo trgovino MARKET ROGATEC  in odločite, kdo bo prejemnik Mercatorjeve donacije. 

Oglas