SPOT Svetovanje Savinjska vabi na ogled dobre prakse

Objavljeno: 20. avgusta 2021

VABILO

SPOT Svetovanje Savinjska vabi na ogled dobre prakse Logatec – gospodarsko ena najmočnejših občin

Kako podjetništvo sooblikuje življenje na Notranjskem?

Ogled bomo izvedli v petek, 3. septembra 2021.  Odhod ob 6.30 iz parkirišča za Kulturnim domom v Šmarju pri Jelšah.

Program:

  9.00 Območna obrtno -podjetniška zbornica Logatec Jutranji pozdrav župana občine Logatec (g. Berto Menard) in direktorja OOZ Logatec (mag. Dejan Šraml).

Predstavitev logaške obrti in podjetništva, mreženje.

10.00 Okna in vrata Nagode d.o.o. Ogled sodobnega podjetja z novim poslovno-proizvodnim objektom in razstavnim salonom v industrijsko-obrtni coni (g. Janez Nagode, lastnik in direktor podjetja).
11.00 Oblak group d.o.o. Podjetje je vodilni proizvajalec tlakovcev s 120-letno tradicijo tehnološkega razvoja, kakovosti in inovativnosti betonskih izdelkov (g. Bogdan Oblak, lastnik in direktor podjetja ter predsednik OOZ Logatec).
12.30 S.VAR d.o.o. Inovativno družinsko podjetje za obdelavo kovin in izdelavo vodnih turbin, pred leti so prejeli prestižen naziv Obrtnik leta 2017 (g. Slavko Kržišnik, lastnik podjetja).
14.00 Gostilna Turk, Izidor Zelenc, s.p. Predstavitev podjetja Gostilna Turk Izidor Zelenec s.p., ki se ponaša z dolgoletno tradicijo.

Kosilo.

 

Pogoj za udeležbo na ogledu dobre prakse je izpolnjevanje PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

Ogled dobre prakse je namenjen potencialnim podjetnikom in delujočim podjetjem. Organizira ga Razvojna agencija Sotla, SPOT Svetovanje Savinjska, v sodelovanju z OOZ Šmarje pri Jelšah in OOZ Šentjur in je za udeležence brezplačen.

 Na ogled dobre prakse se je potrebno prijaviti, in sicer preko elektronske pošte na naslov: metka.kovacic@rasotla.si, najkasneje do torka, 31. 8. 2021.

 Dodatne informacije: Razvojna agencija Sotla, SPOT Svetovanje Savinjska, Metka Kovačič (041/724-110, metka.kovacic@rasotla.si).

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Vabljeni, da se nam pridružite!

Vabilo na ODP – Logatec