Unikatna darila za vse priložnosti

Objavljeno: 18. oktobra 2023

Hladnejši dnevi nas opominjajo, da bo kmalu tukaj praznični čas, ki prinaša tople objeme, iskrena darila in čarobno vzdušje. Ne čakajte do zadnjega trenutka! Začnite z nakupovanjem že danes in presenetite svoje sodelavce, poslovne partnerje in najdražje z edinstvenimi darili.

Spoštovani,

z veseljem vas obveščamo o naši ponudbi poslovnih daril in daril za vse priložnosti, ki jih ponujamo v Rokodelskem centru Rogatec in Muzeju na prostem Rogatec.

Ponudba združuje unikatne izdelke rokodelcev iz Rokodelskega centra Rogatec in ekološkega vrta v Muzeju na prostem Rogatec. Vsak izdelek iz naše ponudbe je ročno izdelan  in unikaten.

Naši izdelki so odlična izbira za:

Poslovna darila: iščete izvirno poslovno darilo, s katerim boste izkazali hvaležnost in zaupanje svojim poslovnim partnerjem in strankam? Pri nas boste našli široko paleto možnosti, ki jih lahko personaliziramo po vaših željah in na izdelke dodamo vaš logotip ali poljuben tekst.

Posebne priložnosti: ne glede na to ali gre za rojstni dan, obletnico, poroko ali druge posebne trenutke, imamo v ponudbi darila, ki bodo navdušila vaše najdražje.

Podporo lokalnih rokodelcev: z nakupom izdelkov Rokodelskega centra Rogatec podpirate obstoj lokalnih rokodelcev in s tem prenos znanja rokodelskih veščin na mlajše generacije.

Darila s toplino rok

letaku daril boste našli izbor naših izdelkov. Za enostaven nakup pokličite na telefon: 03/ 818 62 00, 040 373 000, nam pišite na info@rogatec.si ali obiščite našo spletno trgovino https://elodn.rogatec.si/ in si oglejte celotno ponudbo.

Če si želite izdelke ogledati v živo ali potrebujete pomoč pri izbiri, vas vabimo, da nas obiščete v Rokodelskem centru Rogatec ali v Muzeju na prostem Rogatec ali nas kontaktirajte in z veseljem vam izdelke predstavimo tudi osebno.

Izberite darila narejena s toplino rok.

Kaj ponujamo:

Rokodelski Center Rogatec in Muzej na prostem Rogatec sta združila moči in za vas ustvarila:
🎨 Ročno Izdelana Darila: Vsak izdelek je izdelan z ljubeznijo in skrbnostjo ter z uporabo naravnih materialov. Naši rokodelci ustvarjajo unikatne izdelke, ki bodo navdušili prejemnika.
🌿 Zdravje iz ekološkega vrta: Izboljšajte svojo zdravje z ekološkimi čaji, hidrolati, naravno kozmetiko, ročno pridelano na muzejskem vrtu.
🛒 Spletna Trgovina: Obiščite našo spletno trgovino tukaj in si oglejte našo ponudbo. Nakupovanje je enostavno, dostava pa hitra!
🏰 Obiščite Nas: Če ste v bližini, vas vabimo, da nas obiščete v naših prostorih Rokodelskega centra Rogatec in Muzeja na prostem Rogatec.
🎁 Personalizacija: Želite, da vaše darilo izraža še večjo pozornost? Personaliziramo izdelke po vaših željah z logotipom ali poljubnim tekstom!

Zavod za kulturo, turizem in razvoj Rogatec
Tel: 03/ 818 62 00, M.: 040 373 000
Spletna trgovina: elodn.rogatec.si