VOŠČILO STAREJŠIM OBČINE ROGATEC

Objavljeno: 6. januarja 2022

Tradicionalno srečanje župana s starejšimi občani je zaradi situacije z epidemijo Covid19 žal odpadlo. Tako je v prazničnem času ob koncu leta 2021 že drugo leto zapored Občina Rogatec pripravila darila z voščilnico župana starejšim občanom (nad 70 let starosti). Obdarovancem so se dostavila na njihove domove, oziroma, naslove bivanja.

Po vtisih s strani starejših lahko trdimo, da je bila generacija tretjega življenjskega obdobja tega zelo vesela, hkrati pa je projekt ponudil zanimiva nova medgeneracijska poznanstva.

Darila in voščila za vesel božič ter srečno novo leto, so z združenimi močmi med približno 400 starejših razdelili:

  • posamezni mladi iz občine Rogatec; hvala Lani Potočnik in staršem, Tei Vantur Turnar in staršem, Slavku Grašiču in staršem,
  • člani Mladinskega društva Rogatec; hvala Anji Polajžer, Maji Rehar, Ani Krklec, Tini Kokovnik,
  • člani Društva upokojencev Rogatec; hvala predsedniku Viliju Novaku in celotni aktivirani ekipi upokojencev,
  • zaposleni Zavoda za kulturo, turizem in razvoj Rogatec,
  • zaposleni Občine Rogatec.

Za kreativno sodelovanje pri pripravi voščil na »MajhČilnicah« se zahvaljujemo VIZ OŠ Rogatec, učiteljem mentorjem in vsem sodelujočim otrokom.

Hkrati hvala tudi vsem, ki ste se želeli vključiti, ampak iz raznih razlogov, časovne stiske, trenutnih restrikcij in pa zdravstvenih tegob, niste uspeli. Toplo vabljeni k naslednjemu podobnemu projektu, do takrat pa vsem ponovno voščimo srečno 2022!